VCA

Basisveiligheid - VCA inclusief Code 95 met E-Learning

Doelgroep
Als u aan de slag gaat voor een aannemer dan moet u in de meeste gevallen een B-VCA diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.
Steeds meer wordt het examen ook afgelegd door leerlingen en studenten die met een stage bezig zijn. Met het VCA-diploma hebben zij aantoonbaar kennis van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM).

Inhoud
De B-VCA bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Cursus
Voorafgaand aan de cursus krijgt u van ons een inlogcode waarmee u online de stof al eigen kan maken. Voor de nascholing is men verplicht dit minimaal 3.5 uur te doen i.v.m. meetellen van de uren. De cursusdag zelf duurt ook 3.5 uur, aansluitend doet u op dezelfde dag examen.

Examen
Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen die u binnen 60 minuten moet beantwoorden. Als u 28 vragen of meer goed hebt beantwoord ontvangt u het diploma ’Basisveiligheid VCA’.
Het behaalde diploma is tien jaar geldig en vereist om aan de VCA-checklist te voldoen.
Examens vinden plaats op onze leslocatie.

VOL - VCA

Doelgroep
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt zodat niemand iets overkomt. Met een VOL-VCA diploma op zak weet u aan welke eisen u en de operationele medewerkers waaraan u leiding geeft moeten voldoen.

Inhoud
De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxmeetings.

Examen
Het examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen die u binnen 75 minuten moet beantwoorden. Als u 49 vragen of meer goed heeft beantwoord ontvangt u het diploma ’Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA’.
Het behaalde diploma is tien jaar geldig en vereist om aan de VCA-checklist te voldoen.
Examens vinden plaats op onze leslocatie.

 
Veiligheid op de werkvloer

Veiligheid op de werkvloer

VCA met E-Learning

VCA met E-Learning

Waarom kiezen voor Nijland Verkeersscholen

  • Altijd vriendelijk en goed geschoolde instructeurs
  • Altijd les van dezelfde rij-instructeur
  • Altijd les in dezelfde lesauto
  • Handige rijles app, helder en compleet overzicht van alles wat hun rijles makkelijker maakt
  • Wij verzorgen ook theorie lessen
  • Afspraak is afspraak bij ons
  • Kwalitatieve rijlessen tegen een betaalbare prijs
  • Al meer dan 50 Jaar een begrip in de regio
  • Eigen Loods met moderne materieel
WhatsApp