VCA

VCA VOOR JE MEDEWERKERS


Een VCA-certificaat is een belangrijk document voor iedereen die werkt in de bouw, techniek of industrie. Het staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Het is een certificaat dat aangeeft dat iemand kennis heeft van veilig werken en risico’s herkent en vermijdt. Het is daarom van groot belang dat jouw werknemers een VCA-certificaat behalen.

Bij Nijland Logistics zijn er twee opties waar je uit kunt kiezen. Wij verzorgen VCA-basisveiligheid en VCA-VOL.

VCA-BASISVEILIGHEID
Het VCA-basisveiligheid certificaat De B-VCA bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen. Wanneer medewerkers het examen halen, ontvangen zij het diploma ’Basisveiligheid VCA’. Het behaalde diploma is tien jaar geldig en vereist om aan de VCA-checklist te voldoen.

VCA-VOL
De cursus VCA-VOL bestaat ook uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxmeetings. Wanneer medewerkers het examen halen, ontvangen zij het diploma ’Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA’. Het behaalde diploma is tien jaar geldig en vereist om aan de VCA-checklist te voldoen.

MEER TE WETEN KOMEN?
Ben je nieuwsgierig naar de verschillende cursussen? Neem snel contact met ons op via: info@verkeersschoolnijland.nl of bel 0591 - 312 840

Vraag snel een offerte aan en zorg ervoor dat jijzelf en mogelijke werknemens weer verantwoordelijk en veilig verder werken.

 
Veiligheid op de werkvloer

Veiligheid op de werkvloer

VCA met E-Learning

VCA met E-Learning

Waarom kiezen voor Nijland Verkeersscholen

  • Altijd vriendelijk en goed geschoolde instructeurs
  • Altijd les van dezelfde rij-instructeur
  • Altijd les in dezelfde lesauto
  • Handige rijles app, helder en compleet overzicht van alles wat hun rijles makkelijker maakt
  • Wij verzorgen ook theorie lessen
  • Afspraak is afspraak bij ons
  • Kwalitatieve rijlessen tegen een betaalbare prijs
  • Al meer dan 50 Jaar een begrip in de regio
  • Eigen Loods met moderne materieel
WhatsApp